Remedial teaching, bijles & cito-training

Wij beschikken over jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van leerproblemen!

Na uw telefoontje of e-mail naar de praktijk wordt er een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend intake gesprek. Wanneer besloten wordt tot behandeling wordt er een handelingsplan gemaakt. Uw kind komt één keer per week naar de praktijk. De les duurt een uur. Wanneer het kind erg jong is of een ernstig concentratieprobleem heeft wordt de begeleidingstijd hierop aangepast. De duur van de begeleiding is afhankelijk van de aard en hardnekkigheid van de problematiek. Naast het verbeteren van de leerprestaties staat krijgen van zelfvertrouwen en plezier in leren hoog in het vaandel bij de invulling van de lessen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *